Αυστρία: Συνάντηση Σακελλαροπούλου- Φαν ντερ Μπέλεν

by Times Newsroom 1

Στο Άλμπαχ της Αυστρίας βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Αυστρίας Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, για να κηρύξει από κοινού με τον αυστριακό ομόλογό της την έναρξη του Ευρωπαϊκού Forum με τίτλο “Μετά την καταιγίδα, ένα όνειρο για την Ευρώπη”. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο Πρόεδροι είχαν λίγο πριν από την έναρξη του Forum κατ’ ιδίαν συνάντηση, στην οποία επαναβεβαίωσαν το άριστο επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας και Αυστρίας. Συζήτησαν επίσης για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και τον κίνδυνο νέας ανθρωπιστικής και μεταναστευτικής κρίσης, καθώς και για την κλιματική αλλαγή, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων αντιμετώπισής της, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Τέλος, η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στον κύριο Φαν ντερ Μπέλεν, για την άμεση συνδρομή της χώρας του στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή