Bίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας της 29χρονης ομογενούς από την Τήλο

Κάμερα ασφαλείας έχει πιάσει την 29χρονη να εκλιπαρεί ενώ της επιτίθεται ο σύζυγός της

by Times Newsroom

Κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης λίγο πριν τη δολοφονία.

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία της Ελληνοαμερικανίδας Ειρήνης Σπαντοπανάγου (Irene Spantopanagos) από τα χέρια του 34χρονου πρώην συζύγου της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Μασαπίκουα του Λονγκ Άϊλαντ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η 29χρονη δολοφονήθηκε άγρια στις 12 Μαρτίου από τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι 17 μήνες πριν. Ο δράστης, μετά τη γυναικοκτονία που διέπραξε, αυτοκτόνησε.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού ακούγονται φωνές και εκκλήσεις της 29χρονης για βοήθεια, κατά την στιγμή της επίθεσης.

Στο ίδιο βίντεο, ακούγονται οι φωνές και μιας 22χρονης κοπέλας την οποία επίσης τραυμάτισε ο φερόμενος ως δράστης. Η 22χρονη – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – υπήρξε σύντροφός του 34χρονου, μετά τη λήξη του γάμου του με την άτυχη Ειρήνη.

Οι συγγενείς της Σπαντοπάναγου ξεκίνησαν μια καμπάνια στο GoFundMe, με στόχο να συγκεντρώσουν 100.000 δολάρια για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων, της κηδείας, καθώς και της ανατροφής της κόρης της Αλέσια. Η ανταπόκριση της ελληνικής κοινότητας στην εκστρατεία ήταν άμεση, με περισσότερα από 600 άτομα να δωρίζουν πάνω από 68.000 δολάρια, έως τις 18 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com