Bloomberg: Αξιωματούχοι του Κρεμλίνου «αδειάζουν» τον Πούτιν και λένε ότι μπορεί να κάνει περιορισμένη χρήση πυρηνικών

«Καταστροφικό λάθος η εισβολή στην Ουκρανία», αναφέρουν 10 υψηλόβαθμα στελέχη που κρατούν την ανωνυμία τους

by Times Newsroom

Δέκα αξιωματούχοι του Κρεμλίνου, που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους, «αδειάζουν» στο Bloomberg τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία και λένε πως ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να δώσει την εντολή για περιορισμένη χρήση πυρηνικών.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ρώσων αμφισβητούν την απόφαση του Πούτιν να πάει σε πόλεμο με την Ουκρανία, αναφέροντας πως η εισβολή ήταν ένα καταστροφικό λάθος το οποίο θα φέρει τη χώρα πίσω για χρόνια.

Μέχρι στιγμής, αυτοί οι άνθρωποι δεν βλέπουν καμία πιθανότητα ο Ρώσος πρόεδρος να αλλάξει πορεία και καμία προοπτική οποιασδήποτε αμφισβήτησής του στο εσωτερικό.

Κάποιοι από τους αξιωματούχους είπαν ότι συμμερίζονται όλο και περισσότερο τον φόβο που εκφράζεται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ότι «ο Πούτιν θα μπορούσε να στραφεί σε περιορισμένη χρήση πυρηνικών όπλων εάν αντιμετώπιζε αποτυχία σε μια εκστρατεία που θεωρεί την ιστορική του αποστολή».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή