Χαλκιδική: Άφαντη 30χρονη, έφυγε χωρίς χρήματα και ταυτότητα

«Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο» λέει η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ

by Times Newsroom

Από την Παρασκευή 18/11 έχει να δώσει ίχνη ζωής μία 30χρονη, που εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός της Χαλκιδικής. Όπως αναφέρει στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος οι διασώστες ενημερώθηκαν από την οικογένειά της, που βρίσκεται στην Πάτρα.

«Σήμερα το απόγευμα (20/11) ειδοποιηθήκαμε από την οικογένεια. Θα ξεκινήσουμε τις έρευνες από το τελευταίο σημείο που την είδαν. Από το χωριό των Βασιλικών. Δεν αποκλείουμε τίποτα, ούτε τη Θεσσαλονίκη, ούτε τη Χαλκιδική», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Ράμμο η νεαρή γυναίκα, που φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλης στην περιοχή Γαλαρινός στη Χαλκιδική, έφυγε χωρίς χρήματα και ταυτότητα, μόνο με το κινητό της όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Δεν φέρεται να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωσή του ΟΦΚΑΘ

«Ενημερώνουμε ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών έχουμε αναλάβει την υπόθεση.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε από τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com