Χαλκιδική: Σοκάρει ο θάνατος 15χρονου σε παραλία – Νόμιζαν ότι τους κάνει πλάκα

«Τον είδαν οι φίλοι του, μετά από λίγα λεπτά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά»

by Times Newsroom

Συγκλονίζει η τραγωδία που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του. Ο αγόρι ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η παρέα των νέων είχε ξεκινήσει από τη Σκύδρα και λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στα Νέα Φλογητά και βούτηξε στη θάλασσα. Σε λίγα λεπτά οι νέοι είδαν τον φίλο τους να επιπλέει μπρούμυτα, δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε καθώς νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα. Όταν ο ξάδερφός του κατάλαβε ότι δεν ανταποκρίνεται άρχισε να ζητά βοήθεια και στο σημείο έσπευσε κόσμος για να τον βοηθήσει.

Οι λουόμενοι μαζί με τον ναυαγοσώστη προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ είχαν και απινιδωτή, αλλά ήταν αργά.

Στο άκουσμα της είδησης ο πατέρας του έπαθε σοκ και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, σύμφωνα με το Mega.

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, είναι πιθανόν ο 15χρονος να μην ήξερε μπάνιο.

Σήμερα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις από τη νεκροψία – νεκροτομή γιατί κανείς ακόμη δεν μπορεί να εξηγήσει πώς συνέβη η τραγωδία.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο εξάδελφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό. Αρχικά θεώρησε πως αστειευόταν αλλά όταν τον πλησίασε έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον 15χρονο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν.

Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Μόλις ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουέλ Καρράς μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το περιστατικό.

«Λυπηρό και στενάχωρο όταν ένα 15χρονο παιδί χάνει τη ζωή του. Δεν το ήξερα το παιδί, ωστόσο είναι σύνηθες να έρχονται αυθημερόν στη Χαλκιδική με λεωφορεία από άλλες περιοχές. Υπάρχουν 2 ναυαγοσώστες, το παιδί ήταν στα ρηχά, υπήρχε άμεση ανταπόκριση όταν τον βρήκαν, ήρθε γιατρός και διασώστης πιστοποιημένος με ΚΑΡΠΑ και ο απινιδωτής του χωριού που είχε τοποθετηθεί 3 μέρες πριν», είπε αρχικά.

«Τον είδαν οι φίλοι του, αλλά νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα. Μετά από λίγα λεπτά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν να δουν τι έγινε», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com