Χαμός «on air» για Γεωργιάδη και Γιώργο Τσίπρα: Είσαι γελοίος – Εσύ είσαι 100%

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιώργου Τσίπρα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN με βαριές εκφράσεις και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

by Times Newsroom

Αφορμή στάθηκε η υπόθεση Novartis με το Γιώργο Τσίπρα να αφήνει σαφείς αιχμές για χρηματισμό του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN, λέγοντάς στον Γιώργο Τσίπρα, πως αυτά που είπε σχετικά με χρήματα σε λογαριασμό του, είναι ψέματα και θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει το από πού βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό του και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι το πόρισμα προέρχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα, δηλαδή από τη δικαιοσύνη και απεφάνθη ότι είναι απολύτως αθώος. Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας του απάντησε πως λέει ψέματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη δε γνωρίζει από που έχουν έρθει τα χρήματα. Ο υπουργός απάντησε λέγοντας ότι εάν ο οικονομικός εισαγγελέας δεν έχει βρει από πού προέρχονται κάποια χρήματα και δεν έχει κινήσει διαδικασίες είναι ένοχος ο ίδιος εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com