Χαμός στην Ιταλία με σκηνή πορνό από το Final Fantasy να διακόπτει zoom event της Γερουσίας

Το «zoom bombing» φέρνει σε δύσκολη θέση άπαντες από πολιτικούς μέχρι νομπελίστες

by Times Newsroom

Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία ένα τουλάχιστον άβολο τρολάρισμα σε διαδικτυακό event στο Zoom με πολιτικούς, γερουσιαστές και ακαδημαϊκούς. Κάποιος χάλασε μια εικονική εκδήλωση από την ιταλική Γερουσία τη Δευτέρα και μετέδωσε 3D πορνό με χαρακτήρες από το video game Final Fantasy μπροστά σε αρκετούς πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και έναν νικητή του βραβείου Νόμπελ.

Το βίντεο παρουσίαζε τρισδιάστατο πορνό με τη χαρακτήρα του Tifa Lockhart Final Fantasy VII. Μερικά δευτερόλεπτα του βίντεο ακούστηκαν πριν η ομιλητής καταλάβει τι συνέβαινε και οι διοργανωτές άρχισαν να προσπαθούν να αφαιρέσουν το άτομο που μεταδίδει το βίντεο.

«Σχετικά με τα αποτελέσματα της ιατρικής και επιστημονικής έρευνας, μαζί με τη γρήγορη προσβασιμότητα και την αξιοπιστία τους…» λέει ένας ομιλητής, πριν διακοπούν οι λέξεις του από τους ήχους της συνουσίας και το πορνό που εμφανίστηκε στην οθόνη.

Το στιγμιότυπο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Τι είναι το «zoom bombing» που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια

Η γερουσιαστής και συντονίστρια της ελδήλωσης Maria Laura Mantovani

«Υπάρχει ένα άτομο που μπήκε κρυφά – ζητώ συγγνώμη. Αν ο άλλος σκηνοθέτης μπορεί να με βοηθήσει να διώξω αυτό το άτομο», είπε ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση της Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Giustiniani στην ιταλική Γερουσία, είχε τον τίτλο «Για μια διαφανή PA, ανοιχτά δεδομένα για τον υπεύθυνο λήψης πολιτικών αποφάσεων». Παρόντες ήταν ένας συνδυασμός πολιτικών από το Κίνημα Πέντε Αστέρων της Ιταλίας, καθώς και του φυσικού και ακαδημαϊκού Giorgio Parisi, ο οποίος κέρδισε το Νόμπελ Φυσικής 2021, και αρκετοί άλλοι ειδικοί σε θέματα οικονομίας, κοινωνιολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών, σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις.

Ο νομπελίστας φυσικός Giorgio Parisi καλεσμένος στην εκδήλωση

Η γερουσιαστής Maria Laura Mantovani είπε στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AdnKronos ότι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Καθώς περισσότερα συμβάντα τα τελευταία δύο χρόνια μετακινήθηκαν στο διαδίκτυο για κοινωνική απόσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το «zoom bombing» -όταν κάποιος απρόσκλητος αποκτά πρόσβαση σε μια εικονική συνάντηση και τρολάρει την εκδήλωση με πορνό ή παρενόχληση- γίνεται όλο και πιο συνηθισμένος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com