Χάρης Μαμουλάκης: Λάθος, που οφείλεται σε αβλεψία συνεργάτη, η αναπαραγωγή του hashtag #νδ παιδεραστές

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την οργισμένη αντίδραση της Πειραιώς

by Times Newsroom

Σε λάθος «που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατιρικού βίντεο στο TikTok», κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο κ. Μαμουλάκης απαντά και στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα, την αποπομπή του λόγω της «αναπαραγωγής στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ του χυδαίου χάσταγκ νδ_παιδεραστές».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαμουλάκης αναφέρει: «Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χρήση ενός απαράδεκτου hashtag. Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok. Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com