Charlbi Dean: Η ηθοποιός πέθανε στα 32 της από σήψη – Πώς σχετίζεται με ένα ατύχημα που είχε πριν από 10 χρόνια

«Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη»

by Times Newsroom

Η αιτία θανάτου της Charlbi Dean στα 32 της χρόνια επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης. Η ηθοποιός του «Triangle of Sadness» πέθανε ξαφνικά τον περασμένο Αύγουστο και τώρα γίνεται γνωστό ότι αιτία ήταν μια βακτηριακή σήψη.

Εκπρόσωπος του Γραφείου του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο People ότι πέθανε από βακτηριακή σήψη. Ο εκπρόσωπος ανέφερε στο People ότι η λοίμωξη που της προκάλεσε τον θάνατο επιδεινώθηκε από την «ασπληνία», δηλαδή την απουσία σπλήνας.

Ο θάνατος της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα.

Η βακτηριακή σήψη προκλήθηκε αφού μολύνθηκε από ένα βακτήριο γνωστό ως Capnocytophaga. Αν και η λοίμωξη είναι σπάνια, υπάρχουν διαφορετικά είδη Capnocytophaga, που αναπτύσσονται στο στόμα των ανθρώπων, σύμφωνα με το CDC. Οι άνθρωποι με αυτοάνοσα προβλήματα και χωρίς σπλήνα είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, ο αδελφός της Dean, Alex Jacobs, δήλωσε στο «Rolling Stone» ότι ο αιφνίδιος θάνατός της στη Νέα Υόρκη συνέβη, αφού άρχισε να εμφανίζει μικρά συμπτώματα και σύντομα ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της, Luke Volker, να την πάει στα επείγοντα. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

«Αυτό συνέβη κυριολεκτικά μέσα σε διάστημα μιας ημέρας: είχε πονοκέφαλο, πήγε για ύπνο, ξύπνησε τον φίλο της και του είπε σε παρακαλώ πήγαινέ με στο νοσοκομείο», δήλωσε ο αδερφός της.

Ο Jacobs δήλωσε στο «Rolling Stone» ότι η αδερφή του ενεπλάκη σε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2009, όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν τη σπλήνα της. «Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη», εξήγησε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή