Χατζηδάκης για νέο βίντεο Τσίπρα: Αρκετά καλλιτεχνικό το έργο, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους

«Προσκολλημένος στα ψέματα, στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στις κούφιες υποσχέσεις»

by Times Newsroom

Απάντηση στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για ψέματα του Αλέξη Τσίπρα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Είτε με τα βίντεο που βγάζει για τους νέους είτε χωρίς αυτά, ο κ. Τσίπρας παραμένει ίδιος! Προσκολλημένος στα ψέματα, στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στις κούφιες υποσχέσεις!

Αφού “στέγασε” στο προηγούμενό του βίντεο τους νέους με μεγάλα λόγια, τώρα τους βρίσκει και δουλειές, κουνώντας παράλληλα το δάχτυλο στην κυβέρνηση», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εργασίας προσθέτει: «Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει μειώσει την ανεργία στο 11,4% από 17,5% που την παρέδωσε ο ίδιος.

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που εισήγαγε μια σειρά από νέες άδειες για τους εργαζόμενους γονείς (πληρωμένη γονική άδεια 2 μηνών και για τους 2 γονείς, άδεια πατρότητας, επέκταση της άδειας μητρότητας και στον ιδιωτικό τομέα).

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που θέσπισε και ξεκίνησε να εφαρμόζει την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας η οποία είναι η πιο ουσιαστική εγγύηση για τον σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών των εργαζομένων.

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που δεν έχει απλώς αυξήσει, αλλά πολλαπλασιάσει τους ρυθμούς των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) σε σχέση με τη δική του περίοδο.

Προσέξτε όμως επίσης τι άλλο κάνει ο κ. Τσίπρας: Θέλοντας να υποτιμήσει ότι τα τελευταία τριάμισι χρόνια δημιουργήθηκαν 245 χιλιάδες πρόσθετες θέσεις εργασίας, υποστηρίζει ότι όλοι αυτοί οι άνεργοι που βρήκαν δουλειά -σε μεγάλο ποσοστό νέοι στην ηλικία- το κατάφεραν με μέσο. Και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα. Λέει δηλαδή σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους ότι η γνώση τους και η προσωπικότητά τους δεν έχουν καμιά αξία. Και ότι το μόνο που τους έσωσε ήταν ότι είχαν κάποιον «κολλητό». Αν δεν είναι αυτό υποτίμηση της προσωπικότητάς τους τότε τι είναι;

Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει το έργο του: Αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή