Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Νέα μαρτυρία από 17χρονη – «Νόμιζα ότι μπορούσα να την εμπιστευτώ, λάθος μου»

Στη Γαλλία επικρατεί σάλος για την ελληνικής καταγωγής νέα υπουργό

by Times Newsroom

Ακόμα μια μαρτυρία για την Χρύσα Ζαχαροπούλου είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς μια ενήλικη πλέον γυναίκα, είπε ότι βίωσε μια φρικτή εμπειρία, όταν επισκέφθηκε την πολιτικό, η οποία τότε ασκούσε ακόμα το επάγγελμα του γυναικολόγου.

Η γυναίκα μίλησε στην liberation.fr με το ψευδώνυμο «Ματίλντ» και ανέφερε ότι σε ηλικία 17 ετών επισκέφθηκε την ελληνικής καταγωγής νέα υπουργό του Μακρόν, επειδή είχε φήμη ως επαγγελματίας. Παρόλα αυτά, η επίσκεψη εκτυλίχθηκε με δραματικό τρόπο, με την γυναίκα να μετανιώνει την απόφαση να δει έναν ειδικό για το θέμα υγείας που την απασχολούσε.

«Ήμουν 17 και εκείνη 40. Μόλις είχα μάθει ότι πάσχω από ενδομητρίωση, είχε τη φήμη της ειδικού… Νόμιζα ότι μπορούσα να την εμπιστευτώ, λάθος μου. Ήμουν περήφανη γιατί υποτίθεται ότι ήταν μεγάλη ειδικός στην ενδομητρίωση. Δεν φανταζόμουν τόσο ψυχρή και περιφρονητική στάση απέναντι σε ένα πολύ νέο κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι ακόμα τρεις γυναίκες έχουν μιλήσει για άσχημη εμπειρία στο ιατρείο της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, ενώ οι δύο την έχουν καταγγείλει για κακοποίηση.

Μάλιστα, η ίδια έχει αναφέρει για τα περιστατικά, ότι «οι σοβαρές κατηγορίες σε βάρος μου, που αφορούν ιατρικές κλινικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να διαγνωστεί και να θεραπευτεί η νόσος των ασθενών μου είναι απαράδεκτες και εξοργιστικές».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com