Corriere della Sera: Ο Τζόρτζι θα αγόραζε γιοτ από Εμίρη για την Εύα

Το πορτρέτο του Φραντσέσκο Τζόρτζι, του 35χρονου γιου εκπαιδευτικών από ένα χωριό έξω από το Μιλάνο, που ονειρευόταν να αγοράσει το σκάφος του Εμίρη.

by Times Newsroom

Η σταδιοδρομία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 35χρονου, σήμερα, Ιταλού, ξεκίνησε το 2009 όταν άρχισε να εργάζεται ως stagiaire. Δεκατρία χρόνια και έντεκα μήνες μετά βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera επισκέφθηκε το χωριό Αμπιατεγκράσο, λίγο πιο έξω από το Μιλάνο, απ’ όπου κατάγεται ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το προφίλ του συντρόφου της Εύας Καϊλή, που κατηγορείται για την υπόθεση διαφθοράς με το Κατάρ.

Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, συνομίλησε τόσο με τους συγχωριανούς του, όσο και με τον πατέρα του, όμως δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα για την προσωπικότητά του, αφού όσα άκουσαν έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν υπάρχουν ιστορίες απληστίας που να τον εμπλέκουν, αντίθετα γίνεται λόγος για κάποιον που δάνειζε χρήματα χωρίς θόρυβο», ανέφεραν γείτονες του και συμπλήρωσαν ότι συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις, αφού τον είχε μεγαλώσει με αρχές ο 66χρονος πατέρας του Λουτσιάνο, που ως διευθυντής σε σχολείο «έδωσε μάχες με εκπαιδευτικούς και συνδικάτα».

«Ωστόσο, υπάρχουν φήμες για πρόθεσή του να αγοράσει άμεσα κότερο από έναν Εμίρη για να κάνει μαγευτικά ταξίδια με την Εύα και τη μικρή του κόρη», ανέφεραν οι συγχωριανοί του συντρόφου της πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Μάλιστα, τόνισαν ότι «υποφέρει όταν βρίσκεται σε αγχώδεις καταστάσεις. Όποτε βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, κάνει τα πάντα για να ξεφύγει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πατήσει πάνω σε όποιον βρίσκεται μπροστά του αναζητώντας βοήθεια».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com