Daily Mail: «Η Εύα Καϊλή το glamour girl της ΕΕ» – Η χλιδάτη ζωή και οι διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον

«Είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της»

by Times Newsroom

Η Daily Mail σε άρθρο της για την Εύα Καϊλή, σχολιάζει την πρώην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου που εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ και τονίζει πως έκανε μια χλιδάτη ζωή, δίπλα σε διάσημους.

Η dailymail.co.uk τη χαρακτηρίζει ως το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τονίζει πως «η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της».

Επίσης, αναφέρεται στις σχέσεις της Εύας Καϊλή με δισεκατομμυριούχους, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί στο πολυτελές ιδιωτικό νησί ιδιοκτησίας του στην Καραϊβική το 2017.

Έπειτα, παραθέτει ένα σύντομο βιογραφικό για την πορεία της και αναφέρει πως γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την ηλικία των 14 ετών άρχισε να συμμετέχει στην πολιτική όταν γράφτηκε στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, σημειώνει ότι σπούδασε αρχιτεκτονική και έκανε μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις ενώ σε ηλικία μόλις 23 ετών, το 2002, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Δύο χρόνια αργότερα έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά δεν εξελέγη.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com