Daily Mail: Πληροφορίες ότι χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Πούτιν

Το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν δέχθηκε επίθεση σε μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτο ισχυρισμό.

by Times Newsroom

Το αυτοκίνητο όπως αναφέρει η DailyMail , οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο με τον Πούτιν να είναι σώος, αλλά υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του – ενώ άλλοι σωματοφύλακες εξαφανίστηκαν – εν μέσω ισχυρισμών ότι οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου ηγεμόνα διακυβεύτηκαν, λέει το κανάλι Telegram του General SVR.

Η DailyMail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις με «πληροφορίες εκ των έσω» για το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι, ο Πούτιν βρισκόταν εν κινήσει και επέστρεφε στο σπίτι του, σε απροσδιόριστη ημερομηνία, ανάμεσα σε αυτοκινητοπομπή λόγω βαθιών φόβων για την ασφάλειά του. Πιο συγκεκριμένα, στην πομπή συμμετείχαν 5 αυτοκίνητα και ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στο τρίτο.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε γύρω τους χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου ώστε να το παρακάμψει.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα στην οδήγησή του» βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει με ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου.

«Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για τη διαδρομή του προέδρου, και όλοι συνοδεύονταν από την προεδρική υπηρεσία ασφαλείας», αποκαλύπτει το κανάλι, προσθέτοντας ότι τρεις σωματοφύλακες του Πούτιν εξαφανίστηκαν, αυτοί δηλαδή που οδηγούσαν το πρώτο όχημα της αυτοκινητοπομπής.

«Η μοίρα τους είναι προς το παρόν άγνωστη. Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν, βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com