Daily Mail: Tι συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν

H εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες για καρκίνο -Βίντεο

by Times Newsroom

Επιβαρυμένη φαίνεται πως είναι η υγεία του Ρώσου προέδρου, σύμφωνα με ανάλυση της εικόνας από τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Σε μια σπάνια ζωντανή μετάδοση, ο Bλαντίμιρ Πούτιν ισχυρίστηκε πως η Ρωσία «απελευθέρωσε» την πολιορκημένη Μαριούπολη, διατάζοντας μάλιστα τον υπουργό Άμυνας να σφραγίσει όλες τις οδούς έξω από τις χαλυβουργίες Azovstal όπου έχουν καταφύγει οι Ουκρανοί ώστε «να μην μπορεί να περάσει ούτε μύγα».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η στάση του σώματος και το φουσκωμένο πρόσωπο του Πούτιν μαρτυρούν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ το γεγονός ότι κρατάει με τα χέρια του το τραπέζι -τόσο σκληρά- δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, εν μέσω φημών πως παλεύει με τον καρκίνο.

Μάλιστα, το πρησμένο πρόσωπο και ο λαιμός του Πούτιν έχουν «φουντώσει» τις φήμες πως υποβάλλεται σε θεραπεία με στεροειδή, ενώ δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει πως «συνοδεύεται διαρκώς» από γιατρό που ειδικεύεται στον καρκίνο του θυρεοειδούς.

«Ένας υγιής πρόεδρος δεν θα χρειαζόταν να βάζει δύναμη για να σταθεί όρθιος», ανέφερε ειδικός στη γλώσσα του σώματος του Texas Tech University. «Αυτό δεν είναι το πορτρέτο ενός υγιούς Πούτιν αλλά ενός που εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμος και μόλις και μετά βίας μπορεί να κρατηθεί όρθιος σε ένα μικρό τραπέζι συσκέψεων».

Σχετικά με τον υπουργό Άμυνας, η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι με δυσκολία μπορεί να αρθρώσει προτάσεις ενώ συμβουλεύεται τις σημειώσεις που έχει μπροστά του, καθώς και ο ίδιος είναι σε κακή κατάσταση μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com