Δεκάδες τρακτέρ κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης των Φαρσάλων – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

by Times Newsroom 1

Με συμβολική κατάληψη 65 τρακτέρ πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα συλλαλητήριο,  στο πλαίσιο των αγροτικών κοινοποιήσεων, που είχε εξαγγείλει η ΕΟΑΣΝΛ, σε συνεργασία με τους αγροτικούς συλλόγους και με την συμμετοχή αγροτών της επαρχίας Φαρσάλων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολούθησαν ομιλίες από τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Κατωχωρίου κ. Σωκράτη Αλειφτήρα, ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα των αγροτών, όπως η τιμή των προϊόντων, το κόστος παραγωγής και το ακατάσχετο των λογαριασμών, ενώ έκανε λόγο για την συσπείρωση φέτος των αγροτών λόγω της άκαρπης συνάντησης με το υπουργείο. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα αγροτών της Επαρχίας Φαρσάλων κ. Μιχ. Τράντος ο οποίος τόνισε στην ομιλία οτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγρότης είναι ανυπέρβλητα και απαγορευτικά για την συνέχιση του επαγγέλματος κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες. Κλείνοντας την σειρά των ομιλιών ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας, χαιρέτισε το σημερινό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα μιλώντας για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, όπως η φορολογία, οι χαμηλές και ανοιχτές τιμές οι ασφαλιστικές εισφορές, το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ, το υψηλό κόστος παραγωγής και η διεπαγγελματική βάμβακος όπου κάνουν κουμάντο οι εκκοκκιστές παρά οι αγρότες, ενώ μίλησε για άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό, τονίζοντας οτι η δύναμη μας είναι τα τρακτέρ.

Πηγή: ifarsala.gr


Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή