Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η αίτηση άρσης της ασυλίας του Νίκου Παππά

«Ψάξτε όσο μπορείτε και όσο προλαβαίνετε. Διότι καθώς ψάχνετε, πέφτετε πάνω σε δικά σας ανομήματα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Από την Ολομέλεια της Βουλής έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία η αίτηση άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, αφού υπέρ δήλωσαν 180 βουλευτές ενώ 99 βουλευτές δήλωσαν κατά.

«Κάνατε φέιγ βολάν τα προϊόντα κατασκοπείας εναντίον υπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και προσπαθείτε να περιορίσετε τη δημοσιοποίηση πορισμάτων, για τις υποκλοπές, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα», είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στα έδρανα της πλειοψηφίας, λίγα λεπτά προτού αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία.

Επίσης, ανέφερε πως «η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταντήσει καταγέλαστους. Ειδικά όταν επιχειρείτε ανεπιτυχώς να κρύψετε τις δικές σας σκανδαλώδεις ιστορίες. Χτυπάτε όσο θέλετε. Μας κάνετε πιο δυνατούς».

«Ψάξτε όσο μπορείτε και όσο προλαβαίνετε. Διότι καθώς ψάχνετε, πέφτετε πάνω σε δικά σας ανομήματα. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Ψηφίστε λοιπόν με το μυαλό σας στο μέλλον. Εξήντα, από εσάς δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Σε μια Βουλή που η προοδευτική πλειοψηφία θα ελέγξει όλες τις δυσώδες υποθέσεις, της τελευταίας τριετίας και η δικαιοσύνη θα αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com