Δένδιας: Η Ελλάδα υποστηρίζει πάντα το διεθνές δίκαιο, την εδαφική ακεραιότητα και τα τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Η ελληνική θέση είναι πάντοτε σαφής»

by Times Newsroom

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε πως η Ελλάδα πάντα υποστηρίζει τη διεθνή νομιμότητα, τις σχέσεις καλής γειτονίας, το διεθνές δίκαιο, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα, καθώς βρέθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών εκπροσώπησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Διάσκεψη που οργάνωσε η ελβετική κυβέρνηση για την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας και σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, τόνισε ότι «η ελληνική θέση είναι πάντοτε σαφής: υποστηρίζει τη διεθνή νομιμότητα, το διεθνές δίκαιο, την εδαφική ακεραιότητα, τις σχέσεις καλής γειτονίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Επίσης είμαι εδώ για να θυμίσω την υπόσχεση του πρωθυπουργού, του κ. Μητσοτάκη, ότι όταν η διεθνής νομιμότητα αποκατασταθεί, η Ελλάδα θα επανοικοδομήσει τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις της γυναικολογικής κλινικής στη Μαριούπολη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ελληνική μειονότητα στις περιοχές που έχουν πληγεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com