Διαδικτυακή Πανηγυρική Συνεδρία για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Τον πανηγυρικό λόγο με τίτλο NOT FOR THE GREEKS? Ο ΔΥΣΘΥΜΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ» θα εκφωνήσει ο Ακαδημαϊκός, κ. Θεόδωρος Παπαγγελής.

by Times Newsroom

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00 θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τον ιστότοπο της Ακαδημίας Αθηνών η Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Τον πανηγυρικό λόγο με τίτλο NOT FOR THE GREEKS? Ο ΔΥΣΘΥΜΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ» θα εκφωνήσει ο Ακαδημαϊκός, κ. Θεόδωρος Παπαγγελής.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματεύς της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Αντώνης Ρεγκάκος θα αναγγείλουν και θα επιδώσουν στους τιμηθέντες από την Ακαδημία Αθηνών (Δεκεμβρίου 2021) τις τιμητικές διακρίσεις και θα προκηρύξουν το Αριστείο των θετικών Επιστημών έτους 2023.

H απονομή των ανωτέρω βραβείων έχει ανακοινωθεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Αθηνών από τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά η τελετή δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας, που ίσχυσαν σε όλη την επικράτεια, ενώ όλα τα χρηματικά έπαθλα έχουν ήδη αποδοθεί στους τιμηθέντες.

Η Πανηγυρική Συνεδρία θα μεταδοθεί μέσω του ακόλουθου διαδικτυακού συνδέσμου:

http://www.academyofathens.gr/session/20220324

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com