Διακοπές στη… Γουχάν – Η πόλη γίνεται τουριστικός προορισμός μετά τον κορωνοϊό – Το νέο σποτ

by Times Newsroom 1
Share this

Αφού έγινε το επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού, τώρα η Γουχάν επιστρέφει στο προσκήνιο με σποτ όπου προβάλλεται ως τουριστικός προορισμός.

Τώρα, σύμφωνα με το CNN,η πόλη θέλει να προσελκύσει τουρίστες και γι’ αυτόν τον λόγο παρουσίασε σποτ στο πλαίσιο της τουριστικής της καμπάνιας. “Η Γουχάν ποτέ δεν διστάζει να δείξει την ομορφιά της και αυτοί που την αγαπούν βαθιά ελπίζουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα το καταλάβουν” αναφέρεται στο βίντεο που ανέβασε στο facebook το γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Γουχάν.

Η Γουχάν με πληθυσμό 11 εκατ. κατοίκους μπήκε σε καραντίνα στις 23 Ιανουαρίου που έληξε στις 8 Απριλίου ενώ κατάφερε να επιβραδύνει τον ρυθμό εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και να τον εκμηδενίσει Από τον Μάιο δεν έχει αναφερθεί κρούσμα και αποτελεί κορυφαίο προορισμό στην Κίνα αφού ολοκληρώθηκε η κρίση σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε τον Απρίλιο από τα αρμόδια κινεζικά ερευνητικά κέντρα.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή