Διάλογος Α. Λοβέρδου και Ν. Παππά στη Βουλή

by Times Newsroom 1

Αρπάχτηκαν Λοβέρδος και Παππάς στη Βουλή με φόντο την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με τα όσα λένε αυτόπτες μάρτυρες όταν ο κ. Λοβέρδος κατευθυνόμενος προς το βήμα της Ολομέλειας πέρασε δίπλα από το έδρανο που καθόταν ο κ. Παππάς και ο δεύτερος του είπε: «Θα μιλήσεις και για εμάς;». Ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε «Κάτι θα πω. Αφού εσείς έχετε 32% και δεν ξέρετε τι να το κάνετε». Ο Νίκος Παππάς τότε είπε: «Θα μας το πάρεις;» με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντά: «Και θα σας το πάρω και ξέρω τι θα το κάνω».

Στην ομιλία του κ. Λοβέρδος καυτηρίασε κατά την βασική του τοποθέτηση την πολυφωνία, όπως είπε, του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των εμβολίων.

«Αδυνατώ να κατανοήσω την πολυφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κρίσιμο ζήτημα των εμβολίων. Χθες στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε την ασφάλεια του εμβολίου. Πως είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι τόσο πολυφωνική σε αυτό το ζήτημα;» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτικό πρωταγωνιστή που λείπει στον χώρο των προοδευτικών δυνάμεων. Εμείς είμαστε μικρό κόμμα. Οι πολίτες απαιτούν μετριοπάθεια, αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα στην εκφορά του λόγου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή