Διάσημη Aμερικανίδα YouTuber «κράζει» την Σαντορίνη και προκαλεί σάλο

by Times Newsroom 1

Η διάσημη Αμερικανίδα YouTuber Χάλεϊ Φαμ δεν φαίνεται να ξύπνησε καλά και αποφάσισε να δημοσιεύσει στην σελίδα της ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει το πώς πέρασε στη Σαντορίνη λέγοντας ότι δεν αξίζει κανείς να έρθει στη χώρα μας, αλλά και στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, όπως και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Όσο για το ελληνικό νησί που επέλεξε για τις διακοπές της, τη Σαντορίνη, η 18χρονη λέει: «Δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός. Στα σοκάκια δεν μπορείς να περπατήσεις από την πολυκοσμία».

Από εκεί και πέρα η 18χρονη Αμερικανίδα στο βίντεό της αποκαλύπτει ότι έχασε πάνω από 10.000 δολάρια στο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας ανόητων λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων.

Theodoros Mazarakos 🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿@SpartanScotsman

My fellow Greeks on this app need to watch this. This dumbass, privileged, entitled, spoiled, girl named Haley Pham had some words to say about Greece. I’m not even going to explain how dumb and bad she’s making herself look, y’all can listen to this and make your own opinion.

Ενσωματωμένο βίντεο

Επίσης μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν επέστρεψε καθώς όπως είπε, παρουσίασε επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα και αυτό δεν θα έπρεπε να της συμβεί γιατί είναι παρθένα.

«Η Χάλεϊ Φαμ έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα» έγραψε ένας χρήστης. Δεκάδες άλλοι χαρακτήρισαν τη νεαρή «αδαή», «κακομαθημένη» και «ανόητη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή