Διάσημη τηλεοπτική σεφ αποκάλυψε ότι χώρισε τον Άντονι Χόπκινς εξαιτίας του ρόλου του ως κανίβαλου στην Σιωπή των Αμνών

«Δεν μπορούσα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αυτόν να τρώει, ξέρεις τι»

by Times Newsroom

Στην παραδοχή και την δημόσια αποκάλυψη των λόγων – οι οποίοι φημολογούνταν αλλά ποτέ πριν δεν είχαν επισημοποιηθεί από τα χείλη των εμπλεκομένων – για τους οποίους χώρισε τον Άντονι Χόπκινς, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Μάρθα Στιούαρτ. Η 80χρονη lifestyle γκουρού και τηλεοπτική σεφ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να διακόψει τη σχέση της με τον Χολιγουντιανό σταρ εξαιτίας του ρόλου του στο θρίλερ του 1991 «Η σιωπή των αμνών».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Στιούαρτ, χώρισε μαζί του γιατί δεν μπορούσε να διαχωρίσει τον άνδρα από τον κινηματογραφικό του χαρακτήρα, τον καταδικασμένο δηλαδή κανίβαλο δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Μιλώντας στο σόου της Έλεν ντε Τζένερις, απόσπασμα από το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η διάσημη τηλεοπτική σεφ ανέφερε: «Έχω ένα μεγάλο, τρομακτικό σπίτι στο Μέιν το οποίο βρίσκεται μόνο του, απομονωμένο, σε ένα τεράστιο δάσος και δεν μπορούσα να φανταστώ να βρίσκομαι με τον Άντονι Χόπκινς εκεί» και συνέχισε:

“Δεν μπορούσα! Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν αυτόν να τρώει… ξέρεις!” πρόσθεσε αναφερόμενη στις φριχτές διατροφικές συνήθειες του Χάνιμπαλ Λέκτερ, τον οποίο υποδυόταν στην ταινία ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Και διακόψατε εξαιτίας αυτού;» ρώτησε η παρουσιάστρια, με τη Στιούαρτ να ομολογεί «ναι» και το κοινό να ξεκαρδίζεται και να χειροκροτά.

Να σημειωθεί ότι η Τζόντι Φόστερ, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Άντονι Χόπκινς στη «Σιωπή των αμνών» είχε πει ότι φοβόταν πραγματικά τον σταρ που υποδυόταν τον κανίβαλο. «Φοβόμουν τόσο πολύ που δεν μίλησα πραγματικά μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων. Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων διαβάσαμε το σενάριο και μέχρι το τέλος δεν ήθελα να του ξαναμιλήσω, ήμουν τρομοκρατημένη με όσα θα συνέβαιναν» είχε δηλώσει η Φόστερ καλεσμένη στην εκπομπή «The Graham Norton Show» το 2016.

«Φτάσαμε μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και πραγματικά δεν είχαμε ποτέ μας ούτε μια συνομιλία. Στην πραγματικότητα τον απέφευγα, αλλά την τελευταία ημέρα ήρθε και με δάκρυα στα μάτια του είπα πόσο τον φοβόμουν και τότε αυτός μου απάντησε “Και εγώ σε φοβόμουν”», συμπλήρωσε η Τζόντι Φόστερ, αποκαλύπτοντας ότι ο ρόλος του βραβευμένου ηθοποιού της άφησε ψυχολογικά τραύματα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com