Διεθνής Κατάταξη για την Επιστήμη Πληροφορικής στην Ελλάδα

by Times Newsroom 1

Ο Καθηγητής Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης στην 4η θέση. Αυτή η κατάταξη περιλαμβάνει όλους τους κορυφαίους επιστήμονες στην επιστήμη της πληροφορικής που σχετίζονται με Ελληνικά ΑΕΙ την Ελλάδα. Υπάρχουν συνολικά 57 Ερευνητές Καθηγητές με h-index> = 40 με 3 από αυτούς να συμπεριλαμβάνονται επίσης στην παγκόσμια κατάταξη. Το συνολικό άθροισμα των τιμών δείκτη H για κορυφαίους επιστήμονες στην Ελλάδα είναι 2840 με μέση τιμή για τον δείκτη h 49,82.

Το συνολικό ποσό για τις δημοσιεύσεις DBLP για κορυφαίους επιστήμονες στην Ελλάδα είναι 11840 με τη μέση τιμή για τις δημοσιεύσεις DBLP να είναι 207,72. Ο υψηλότερος αριθμός επιστημόνων συνδέεται με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (9 επιστήμονες).

Να ληφθεί υπόψη ότι η χώρα που συνδέεται με έναν ερευνητή βασίζεται στο συνδεδεμένο ερευνητικό ίδρυμά τους σύμφωνα με το Google Scholar και όχι στην πραγματική εθνικότητά τους.

Η κατάταξη βασίζεται σε h-index, παραπομπές και αριθμό εγγράφων DBLP που συγκεντρώθηκαν έως τις 10 Μαΐου 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή