Δημήτρης Λιγνάδης: Αντίστροφη μέτρηση για την εισαγγελική πρόταση

Απορρίφθηκε η έφεση κατά του βουλεύματος που έκρινε ότι ο προφυλακισμένος δεν πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος

by Times Newsroom 1

«Ανοίγει» ο δρόμος για την εισαγγελική πρόταση σχετικά με την παραπομπή η όχι σε δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις υποθέσεις βιασμών μετά το «όχι» του αρμόδιου δικαστικού Συμβουλίου σχετικά την προφυλάκιση του για δυο νέες καταγγελίες βιασμού σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απορρίφθηκε η έφεση που είχε υποβληθεί κατά του βουλεύματος που έκρινε ότι ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης δεν πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την νέα απολογία του το περασμένο καλοκαίρι.

Οι δικαστές φέρονται να τάχθηκαν με την άποψη της ανακρίτριας ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση και κατά συνέπεια δε χωρεί δεύτερη προφυλάκιση, με αποτέλεσμα το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για τον ηθοποιό να είναι οι 18 μήνες. Ο εισαγγελέας, αντίθετα, είχε κρίνει ότι αφορούσε διαφορετικές υποθέσεις και ζητούσε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή