Δημήτρης Σταρόβας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; – Διπλά του η σύντροφος του Άννα Σταθάκη

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 μ.μ. και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση του 61χρονου καλλιτέχνη δεν είναι ανησυχητική καθώς έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο. Μάλιστα του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για να διαφύγει τον όποιο κίνδυνος μπορεί να δημιουργήθηκε. Οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες.

Στο T-live μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα. «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com