Δημοσιογράφος του Sky News περιγράφει ενέδρα από Ρώσους: «Ζω από θαύμα, οι σφαίρες έπεφταν βροχή»

Το περιστατικό σημειώθηκε στα περίχωρα του Κιέβου

by Times Newsroom

ΟΒρετανός δημοσιογράφος Stuart Ramsay μαζί με το συνεργείο του Sky News έπεσαν σε ενέδρα στα περίχωρα του Κιέβου, κατά την διάρκεια ρεπορτάζ που έκαναν για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Με ένα λεπτομερές κείμενο στο news.sky.com, ο Ramsay περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε και τόνισε ότι ζει από «θαύμα», καθώς οι σφαίρες «έπεφταν βροχή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη πόλη Bucha, στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας, όταν πήγε μαζί με το συνεργείο να καλύψουν την καταστροφή ενός ρωσικού κονβόι από ουκρανικές δυνάμεις. Κατά την διάρκεια της διαδρομής όμως, έμαθαν ότι η περιοχή δεν είναι ασφαλής, καθώς άρχισαν να διεξάγονται μάχες. Παρόλα αυτά, η δημοσιογραφική ομάδα συνέχισε, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο τους δέχτηκε αρκετές σφαίρες, οι οποίες μάλιστα πέτυχαν και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι επέζησαν επειδή φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη.

«Οι πρώτοι πυροβολισμοί έσπασαν το παρμπρίζ. Ο καμεραμάν Richie Mockler στριμώχτηκε στο χώρο των ποδιών του συνοδηγού. Τότε ήμασταν υπό πλήρη επίθεση. Σφαίρες πέτυχαν ολόκληρο το αυτοκίνητο, φλας, τζάμι στο παρμπρίζ, πλαστικά καθίσματα, το τιμόνι και το ταμπλό είχαν αποσυντεθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, αναφέρει ότι πρόκειται για μια τρομακτική εμπειρία και είπε ότι ζει από «θαύμα». Επίσης, σημείωσε ότι η επίθεση ήταν ένα επαγγελματικό χτύπημα, το οποίο έγινε από ρωσικές ειδικές δυνάμειςόπως τον ενημέρωσαν οι ουκρανικές αρχές.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο από την επίθεση. Προσοχή! Σκληρές εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή