«Division Vol#5, Portraits + Solo Projects», έκθεση φωτογραφίας της Ομάδας artPhotoClub στην Blank Wall Gallery

by Times Newsroom

Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub παρουσιάζει τα έργα των μελών της στη Blank Wall Gallery.

Κεντρικό θέμα το Πορτραίτο, που τολμά άλλοτε να υπονοεί και άλλοτε να αποτυπώνει, την εκούσια κίνηση.
Σε αυτή την προσέγγιση, η έκφραση, το συναίσθημα και η αρμονία στη κίνηση αναδεικνύονται, αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης φόρμας, το εσωτερικό φως, αλλά και τη γοητεία μιας διαφορετικής φωτογραφικής τεχνικής.

Παράλληλα παρουσιάζονται τα projects που έτρεξαν στη Λέσχη για τις πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, σε μια προσωπική αφήγηση για τον κάθε φωτογράφο μας.

Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006 (ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών), υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη.

Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην έδρα μας, Λεωφ. Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη, με σύγχρονο & πλήρη εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα και έχουμε μάθει στα μέλη μας, να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους, μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια.

Συμμετέχουν: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΥΛΙΩΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, ΓΙΟΥΛΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΤΖΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΑΛΑΤΕΙΑ  ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΤΑΨΗΣ, ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΖΑ ΤΣΙΚΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τοποθεσία: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
  • Διάρκεια έκθεσης: Από 21 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2022
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή: 18:00 – 21:30, Σάββατο: 12:30 – 14:30 & 18:00 – 21:30, Κυριακή: 18:00 – 21:30
  • Πληροφορίες: blankwallgallery.com[email protected], τηλ. 211.4052.138

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com