Δούκας σε Μητσοτάκη για τα κλειστά σπίτια σε συλλογικότητες: «Αβάσιμες κατηγορίες»

Την δική του απάντηση στα πυρά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την παραχώρηση κλειστών σπιτιών σε συλλογικότητες, έδωσε ο Χάρης Δούκας.

by Times Newsroom

«Αντί ο πρωθυπουργός να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες, ας στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για τα ευάλωτα νοικοκυριά» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, απαντώντας στα όσα του καταλόγισε ο κ. Μητσοτάκης στην πρωτολογία του στη Βουλή.

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή. Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων. Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών» δήλωσε ο κ. Δούκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός κατά την πρωτολογία του στη Βουλή αναφέρθηκε στα κλειστά ακίνητα «τα οποία ανήκουν σε δήμους, βεβαίως αλλά να το πείτε και στο δήμαρχο της Αθήνας. Ας διαθέσει τα κλειστά του ακίνητα όχι σε συλλογικότητες, αλλά σε ευάλωτους πολίτες».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή