Δρακόντεια τα μέτρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναφερόμενος στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για προσωποποιημένα εισιτήρια, ελέγχους ταυτοπροσωπίας και χρήση 40 καμερών ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου.

by Times Newsroom

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ παραχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

«Έχω ζητήσει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας την αυστηρή εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια τα οποία έχουν διατεθεί στις δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στον τελικό, θα διακινηθούν με πλήρη γνώση ταυτότητας των ανθρώπων, οι οποίοι θα πάρουν τα εισιτήρια και θα μπουν στα γήπεδα, συνεπώς ένας έλεγχος στον οποίο θα υποβάλλονται οι θεατές θα είναι ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας, εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας υποχρεωτικά», εξήγησε ο υπουργός.

«Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως ο νόμος για τη χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους σεκιούριτι του σταδίου και το κέντρο επιχειρήσεων και φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ταυτόχρονα, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε «από τις δύο ομάδες και από τους χιλιάδες φιλάθλους είναι να είναι υποδειγματικοί και αυτή τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε με τη δολοφονία ενός 19χρονου παλικαριού του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία συγκλόνισε την κοινή γνώμη να δώσουν ένα θετικό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία. Ότι οι φίλαθλοι είναι εδώ, σέβονται τους νόμους, απολαμβάνουν το παιχνίδι, θα απολαύσουν τον τελικό ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρεθούν μαζί οι φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων. Είναι αντίπαλοι στο γήπεδο δεν είναι εχθροί στις εξέδρες. Είναι όλοι μαζί εκεί για να απολαύσουν ένα ωραίο αθλητικό θέαμα».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com