Δύο αυτοκτονίες σε μια ημέρα στην Ηλεία

Πρόκειται για δύο άντρες 44 και 48 χρονών

by Times Newsroom

Δύο άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους μέσα σε ένα 24ωρό στην Ηλεία, όπως μεταδίδει το Patrisnews. Πρόκειται για έναν 48χρονο επιχειρηματία από τον Πύργο και έναν 44χρονο από το Λάλα.

Στον Πύργο, ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κρέμης, αργά χθες το βράδυ βρέθηκε σε αποθήκη του σπιτιού του απαγχονισμένος. Τον 48χρονο επιχειρηματία βρήκε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του σε περιοχή λίγο έξω από τον Πύργο. Ο 48χρονος που διατηρούσε εδώ και πολλά χρόνια επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Πύργου, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα. Ο άντρας σύμφωνα με το site, ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός άνθρωπος και όπως είναι λογικό η είδηση της απώλειάς του σόκαρε την τοπική κοινωνία, όπως μετέδωσε το patrisnews.

Μοναχικό τέλος για 44χρονο από το Λάλα – Βρέθηκε απαγχονισμένος

Η δεύτερη αυτοκτονία που συγκλόνισε την Ηλεία, αφορά σε έναν 44χρονο που ζούσε μόνος του στο χωριό, καθώς οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή και τα αδέλφια του διαμένουν μόνιμα εκτός Ηλείας. Σύμφωνα με το patrisnews, όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν μοναχικό μεν άνθρωπο ο οποίος ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ήσυχος και εργατικός, κάνοντας ό,τι δουλειά έβρισκε προκειμένου να εξασφαλίσει το μεροκάματο και να ικανοποιήσει τις βασικές του ανάγκες.

Τον βρήκε ο μελισσοκόμος από την Αθήνα…

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας μελισσοκόμος που μένει στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Λάλα και έρχεται αρκετά συχνά στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους έψαξε να τον βρει προκειμένου να του προσφέρει εργασία, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε φορά που ερχόταν στην Ηλεία.

Τρεις με τέσσερις μέρες νεκρός

Οι Αστυνομικές Αρχές που εξέτασαν τον χώρο προκειμένου να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 44χρονου, απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής αποδείχτηκε ότι ο θάνατος του 44χρονου προήλθε από τον απαγχονισμό του. Μάλιστα, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του, οδηγεί στην εκτίμηση πως ο θάνατος του επήλθε περίπου 3-4 ημέρες από τη στιγμή του εντοπισμού του.

«Βασανισμένο παιδί από τα γεννοφάσκια του»

Η είδηση του θανάτου του Α.Γ. έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Λάλα, με τους συγχωριανούς του, να τον αποχαιρετούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις ενδεικτικές της κατάστασης της οποίας βίωνε ο 44χρονος άνδρας.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να μας πω πόσο καλό παιδί ήταν ο Α., πόσο φιλότιμο παιδί, πόσο ευγενικό, πόσο μόνο του και πόσο βασανισμένο από τα γεννοφάσκια του. Το πρώτο του μπάνιο, το έκανε στο σπίτι μου με τη μάνα μου, έπειτα από ένα σημείωμα που του έδωσε ο δάσκαλος. Οι γονείς του ήταν μεγάλοι άνθρωποι με πολλά προβλήματα. Ο Α. ήταν ακόμη ένα παιδί, δεν μεγάλωσε ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com