«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

by Times Newsroom 1

Απεβίωσε σήμερα (24/5) ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδελφός του Θεόδωρου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από προβλήματα.

Ο εκλιπών, όσο του επέτρεπε η κατάσταση της υγείας του, παρακολουθούσε τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», έχοντας βρεθεί κοντά στην ομάδα στα φάιναλ-4 το 2010 και το 2012. Η τελευταία παρουσία του καταγράφηκε το 2017.

Επιχειρηματικά, εκτός των υπόλοιπων δραστηριοτήτων η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου είχε ταυτίσει το όνομά της με τη Χαλυβουργική, η οποία στις ημέρες της πλήρους ακμής της απασχολούσε χιλιάδες τεχνεργάτες, ενώ οι Αγγελόπουλοι ήταν οι μεγαλύτεροι ιδιώτες παραγωγοί χάλυβα στη Γη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος προσβλήθηκε από νεαρή ηλικία από σπάνια μορφής αρθρίτιδας, που προϊόντος του χρόνου του είχε δημιουργήσει κινητικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή