«Εγώ είμαι η Μαντλίν ΜακΚάν» λέει 22χρονη από την Πολωνία

Μαντλίν Μακκάν: Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της. Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά site, μια 22χρονη από την Πολωνία υποστηρίζει ότι είναι το παιδί που χάθηκε 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Star, όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη, Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία, ανέβασε στα social media ένα βίντεο υποστηρίζοντας πως πρέπει να επικοινωνήσει με τους Μακκάν, καθώς όπως λέει έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι η Μαντλίν Μακκάν.

Η Τζούλια Βέντελ στο βίντεο ανέφερε πως όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Γερμανό παιδόφιλο που σήμερα είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007. Ο Γερμανός θεωρείται ότι απήγαγε το παιδί από το θέρετρο, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε.

Πηγές από την οικογένεια ΜακΚάν ανέφεραν πως: «Η οικογένεια δεν διακινδυνεύει τίποτα και είναι πρόθυμη να ελέγξει οποιεσδήποτε τυχόν αναφορές. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, και το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Κανείς δεν το συζητά αυτό. Αν όσα λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».

Η ίδια τονίζει ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν μέχρις ότου ξεκίνησε να ρωτάει στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια για τα οποία δεν είχε αναμνήσεις.

«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωνε πως η μαμά της απέφευγε πάντα να της δείξει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα», συνέχισε. «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακκάν και έκαναν τη σύνδεση. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν» σημείωσε.

Η οικογένεια αποδέχθηκε τεστ DNA με την 22χρονη από την Πολωνία

Πιθανώς σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην πολύκροτη υπόθεση της αγνοούμενης Μαντλίν, που εξαφανίστηκε το 2007 από θέρετρο στην Πορτογαλία, όπου παραθέριζε με τους γονείς της. Μία κοπέλα 22 χρονών από την Πολωνία ισχυρίζεται πως θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν, γεγονός που έφθασε μέχρι τα «αυτιά» των γονέων της αγνοούμενης.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η 22χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένεια ΜακΚαν, την οποία και προσέγγισε, δέχθηκε να προβεί σε τεστ DNA για να εξακριβωθεί εάν η κοπέλα πρόκειται όντως για την αγνοούμενή τους κόρη. Η κοπέλα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «@iammadeleinemcann», όπου αναρτά βίντεο εξηγώντας γιατί θεωρεί πως είναι η Μαντλίν. Μεταξύ άλλων, η 22χρονη αναφέρει πως έχει να στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

@iammadeleinemccannc Thank You!❤️ #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ original sound –

 

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος, μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Η ίδια τονίζει ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μέχρις ότου ξεκίνησε να ρωτάει τους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια για τα οποία δεν είχε αναμνήσεις. «Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωνε πως η μαμά της απέφευγε πάντα να της δείξει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

 

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα», συνέχισε. «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακκάν και έκαναν τη σύνδεση. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν» σημείωσε.

Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εξαφάνισής της,  εκτιμούν ότι η μικρή Μαντλίν σκοτώθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, Κρίστιαν Μπρίκνερ. Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά το υποτιθέμενο πτώμα της Μαντλίν δεν βρέθηκε ποτέ.

 

Μια πηγή προσκείμενη στους ΜακΚαν δήλωσε στην «Daily Star Sunday» ότι η οικογένεια είναι πρόθυμη να εξετάσει κάθε στοιχείο, για να μάθει την αλήθεια. Όπως δήλωσαν, «Η οικογένειά μας είναι πρόθυμη να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα ταιριάζουν».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή