Ειρωνεία BBC σε Τσιτσιπά: Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης και… Τσιτσιπάς

Δείτε την ανάρτηση του Βρετανικού Μέσου για τον Έλληνα τενίστα

by Times Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνηθίζει να χρησιμοποιεί αρκετά τα social media και ειδικά το Twitter σχολιάζοντας διάφορα θέματα, τα οποία όμως μάλλον δεν ενθουσιάζουν το BBC, με αποτέλεσμα να τον ειρωνευτεί μέσω μιας ανάρτησής του, στην οποία τον συγκαταλέγει στη μακρά λίστα των Ελλήνων φιλοσόφων.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κάνει πολλές φορές τον κόσμο να μιλάει για αυτόν λόγω των επιδόσεών του στο αγαπημένο του άθλημα, κάνει επίσης πολλές φορές όμως τον κόσμο να μιλάει για αυτόν και για τις αναρτήσεις του στα social media, οι οποίες δεν είναι πάντα επιτυχημένες.

Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς αλλά το λέει και το BBC πλέον, το οποίο… δεν άντεξε άλλο. «Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο», έγραψε στο Twitter την Πέμπτη (7/7) ο Τσιτσιπάς, για να επανέλθει την Παρασκευή (8/7) με νέα ανάρτηση: «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε».

Βλέποντας, επομένως, αυτές τις δύο αναρτήσεις, το BBC έκανε ένα κολάζ κάποιων εξ αυτών και έγραψε το εξής, για τον Έλληνα τενίστα, σε μια δική του: «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα Ελλήνων φιλοσόφων».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή