Εις Μνήμην Έλλης Παπαγεωργακοπούλου

by Times Newsroom 1

Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της οι καλλιτέχνες – φίλοι της

Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν λίγες ημέρες τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή, στέκονται οι καλλιτέχνες – φίλοι της πιστεύοντας ακράδαντα πως αυτός είναι ο ιδανικότερος τόπος για να τιμήσουν τη μνήμη της. Και σε αυτή την ιερή προσπάθεια μάς καλούν να γίνουμε όλοι συμπαραστάτες, με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί.

Πέντε Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, με τους οποίους η Έλλη είχε συνεργαστεί στενά και συνδεόταν μαζί τους με ειλικρινή σχέση φιλίας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ανοίξουν έναν λογραριασμό όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα για την ανατροφή του παιδιού της.

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό σημείωμά τους: «Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της. Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6017 0400 56698

IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Άννα Τσουρή, από το Μαζί για το Παιδί, στο τηλέφωνο – 210 74 82 690    email – info@mazigiatopaidi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή