Εισβολή του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια

by Times Newsroom 1
Oι αντιεξουσιαστές πέταξαν μπογιές και τρικάκια με συνθήματα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας και εξαφανίστηκαν – Η απάντηση Κικίλια στα μέλη της αναρχικής ομάδας

Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κριεζώτου 4, εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής αντιεξουσιαστές, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας», και πέταξαν φέιγ βολάν (τρικάκια).

Τα τέσσερα μέλη του «Ρουβίκωνα», τρεις άνδρες και μία γυναίκα, πέταξαν επίσης μπογιές στην πόρτα του γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να μπορέσουν να εισέλθουν στο γραφείο παραπλάνησαν τους συνεργάτες του υπουργού. Μία καλοντυμένη γυναίκα χτύπησε το κουδούνι, και όταν οι εργαζόμενοι άνοιξαν την πόρτα, τέσσερα άτομα εισέβαλαν στον χώρο.

Πέταξαν τα φέιγ βολάν και έφυγαν τρέχοντας.

ehj7dgtxuaedkl9.jpg

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε και συνέλαβε τον έναv, ο οποίος προσήχθη.

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο twitter

Vassilis Kikilias

@Vkikilias

Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ.
Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice

View image on TwitterView image on Twitter

« Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε ο υπουργός Υγείας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο γραφείο του υπουργού Υγείας. Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή