Εκλογές 2023: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου

Είχε ανεξαρτητοποιηθεί πριν από λίγο καιρό και από το ΜέΡΑ25

by Times Newsroom

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία είχε επίσης ανεξαρτητοποιηθεί πριν από λίγο καιρό και από το ΜέΡΑ25. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίηση και από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την απόφασή της…

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον», γράφει, μεταξύ άλλων.

«Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου», σημειώνει ακόμη.

Αρχές Μαρτίου η κα Αδαμοπούλου είχε αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει παράπονα για το γεγονός ότι την υπονόμευε το ίδιο της το τότε κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή