Εκλογές 2023 – Φίλης κατά Σαββόπουλου: «Είναι μια πληγή για μένα αυτή τη στιγμή»

Οι Συριζαίοι δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν τον Σαββόπουλο....

by Times Newsroom

Μετά την Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Πολάκη, ήταν η σειρά του Νίκου Φίλη να αναφερθεί με  σκληρές εκφράσεις στον Διονύση Σαββόπουλο, με αφορμή την ελπίδα που εξέφρασε ο τραγουδοποιός για επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίαστασε να χαρακτηρίσει «πληγή» τον Σαββόπουλο, κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή του Open.

«Είμαστε σε μια εκλογική μάχη, ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του και πρώτα-πρώτα ο Σαββόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει ότι είναι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη. Για μένα προσωπικά ο Σαββόπουλος, που υπήρξε αυτό που υπήρξε στη νεότητά μου, είναι μια πληγή αυτή τη στιγμή. Για μένα. Είναι μια πληγή διότι θυμάμαι τον Σαββόπουλο να μας εμπνέει, να μας δημιουργεί μια αντίληψη για τη ζωή πάρα πολύ δυναμική και ριζοσπαστική με τα τραγούδια του και τώρα τον βλέπω να θέλει να παίζει έναν ρόλο κομματικού καθοδηγητή υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Ο Σαββόπουλος δεν υπήρξε ποτέ ινστρούχτορας κομματικός, ποτέ δεν είπε ‘ψηφίστε τον τάδε’» ήταν η τοποθέτηση του Φίλη για τον Σαββόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή