Εκλογές 2023: Κυριάκος Μητσοτάκης – «Σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας) επιδεικνύοντας την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο.

by Times Newsroom

Συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη μικρή του κόρη Δάφνη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας) επιδεικνύοντας την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ο πρωθυπουργός εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζοντες και όπως είπε «σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς, καλύτερο σύστημα υγείας, προστατευμένα σύνορα. Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει ακόμη καλύτερη μέρα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή