Εκλογές 2023: Ποιος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Σιακαντάρης

 Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ηλίας Σιακαντάρης, θα ασκεί καθήκοντα εκπροσώπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου

by Times Newsroom

Ο Ηλίας Σιακαντάρης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και του ERTNEWS. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο ενώ οι σπουδές του δεν εστιάζονται μόνο στον τομέα της δημοσιογραφίας. Ο Ηλίας Σιακαντάρης σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, πήρε Master στη Δημοσιογραφία από το Columbia University Graduate School of Journalism της Νέας Υόρκης.

Έχει εργαστεί σε πλήθος εντύπων και σταθμών ενώ ανάμεσα στις συνεργασίες του περιλαμβάνονται εκτός από ελληνικά και ξένα έντυπα. Εργάστηκε στο CBSNews, στην ΙΗΤ/Kathimerini English Edition, στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, Λυμπέρη, την Καθημερινή, την Ημερησία, την Οικονομική Επιθεώρηση, μεταξύ άλλων. Αρθρογραφούσε στο περιοδικό Status.

Δημοσιογραφικά είναι εξειδικευμένος στο οικονομικό ρεπορτάζ αλλά και σε ό,τι αφορά το Ιράν. Το 2015 τιμήθηκε με το Βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για Ακεραιότητα και Κάλυψη Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και προσπαθεί να μάθει φαρσί. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πιλοτική πρώτη εκπομπή τον Απρίλιο του 2006. Επίσης, είχε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6 FM» με τίτλο «Για Καφέ».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή