Εκλογές 2023 – Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει όρια η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία

«Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος και τόνισε ότι η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης δεν έχει όρια.

by Times Newsroom

Ο κ. Σκέρτσος απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη είδε ότι ο Πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και είπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλει πρωτίστως τους συγγενείς των θυμάτων. Ως «αδικαιολόγητη» δηλαδή κρίθηκε από τον Πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών -οπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- στους οποίους σε αμέσως επόμενο σημείο είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη. Όμως η «κοπτοραπτική» της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδουρου δεν ορρωδεί προ ουδενός».

Η ανακοίνωση της Τσαπανίδου

Νωρίτερα η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου σε ανακοίνωσή της για τη συνέντευξη Μητσοτάκη είχε επισημάνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει τους πολίτες» και ότι «κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών»

Συγκεκριμένα, η κα Τσαπανίδου υποστήριξε: «ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς όπως ανέφερε «δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους. Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει. Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή