Εκλογές στην Τουρκία: Σάλος με το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo – Ο Ερντογάν παθαίνει…ηλεκτροπληξία

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία εξαιτίας του νέου εξωφύλλου του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, που παρουσιάζει τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παθαίνει ηλεκτροπληξία στην...μπανιέρα του.

by Times Newsroom

Ο Ερντογάν του σκίτσου που κοσμεί το εξώφυλλο της έκδοσης, παθαίνει ηλεκτροπληξία αγγίζοντας μία λάμπα, που παραπέμπει στο λογότυπο του κόμματός του. «Μόνο η μοίρα θα μας σώσει από αυτόν», αναγράφεται στην λεζάντα.

 

Οι αντιδράσεις από την Άγκυρα υπήρξαν έντονες, με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, να γράφει στο Twitter: «Από τη στιγμή που η φυλλάδα Charlie Hebdo τρελάθηκε τόσο πολύ, είμαστε στο σωστό δρόμο. Το κακό έτσι είναι μερικές φορές. Καθοδηγεί το καλό».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής επικοινωνίας, Φαχρετίν Αλτούν, δήλωσε με την σειρά του πως: «Ό,τι και να κάνετε, δεν μπορείτε να εκφοβίσετε τον Ταγίπ Ερντογάν».

Ακόμη σφοδρότερη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος «AKP», Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος έγραψε: «Αφήνουμε τους φασίστες της Ευρώπης στο μίσος τους».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή