Ελληνική Λύση: Εκτός τόπου και χρόνου ο πρωθυπουργός- Δεν ανακοίνωσε ούτε μία παραίτηση

by Times Newsroom 1

«Εκτός τόπου και χρόνου», χαρακτηρίζει τον Κυρ. Μητσοτάκη, η Ελληνική Λύση, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο πρωθυπουργός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι προτάσσει την πολιτική του επιβίωση έναντι της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και της εθνικής ασφάλειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Εκτός τόπου και χρόνου, ανέπτυξε εκ νέου θεωρίες συνωμοσίας και διχασμού αντί να ενώσει τους Έλληνες σε μία κοινή εθνική προσπάθεια: ‘Συνωμοσιολόγοι όσοι αντιδρούν στις ανεμογεννήτριες εντός καμμένων εκτάσεων, ‘ψεκασμένοι’ όσοι διατηρούν επιφυλάξεις για τα εμβόλια, ‘τζαμπατζήδες’ όσοι απαιτούν ενισχύσεις για τα καθολικά κλεισίματα της κυβέρνησης, ‘γραφικοί’ (πλέον) όσοι αντιδρούν για τις Πρέσπες κλπ», συμπληρώνει.

«Λησμόνησε τους ήρωες που έχασαν την ζωή τους μαχόμενοι την πύρινη λαίλαπα, για να προωθήσει το πολιτικό του αφήγημα περί ‘επιτυχίας των εκκενώσεων’, αναφέρει η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας ότι «Δεν ανακοίνωσε ούτε μία παραίτηση για την ‘πολιτική ευθύνη’ που ανέλαβε, όπως ο ίδιος πρέσβευε το 2018, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες μέχρι και στα πεύκα που κάηκαν, συγκαλύπτοντας έτσι φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος των πυρκαγιών».

Τέλος η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «Για να καλύψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του, άφησε ακάλυπτη την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δυστυχώς αυτό που θα μείνει ως θλιβερή ανάμνηση της κυβέρνησης του, θα είναι η πρωτοφανής εθνική καταστροφή της ελληνικής γης και όχι τα SMS του 112».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή