Ελληνική Λύση: Ο έλεγχος στις δομές φιλοξενίας, απαραίτητη προϋπόθεση για να σπάσει το lockdown

by Times Newsroom 1

Ο έλεγχος όσων διαμένουν σε δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων είναι αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

«Η προσφιλής τακτική της κυβέρνησης να προχωρά σε συσκέψεις επί συσκέψεων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την χαλάρωση των μέτρων αντιμετώπισης του κοροναϊού δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση στο τεράστιο πρόβλημα της χώρας.

Πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις ώστε η χώρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Για να “σπάσει” το lockdown (δηλαδή άρση μέτρων), πρέπει όλοι οι λαθρομετανάστες να ελεγχθούν, να κλειστούν σε δομές χωρίς να τους επιτρέπεται η έξοδος, να μεταφερθούν σε ακατοίκητα νησιά και να επαναπροωθηθούν στις πατρίδες τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:«Οι λαθρομετανάστες, ως κινητές υγειονομικές βόμβες, και η άρση του lockdown, χωρίς σοβαρό σχέδιο και σοβαρά οικονομικά μέτρα, θα οδηγήσουν την χώρα στον όλεθρο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή