Ελληνική Λύση: Ο λόγος που δεν θα παραβρεθούμε στην ΔΕΘ

«Δεν μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ένα διαρκές έγκλημα κατά της πόλης...»

by Times Newsroom 1

Η Ελληνική Λύση δεν θα παρευρεθεί στην φετινή ΔΕΘ, συνεπής όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, στην πάγια θέση της, ότι «η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνιστά ένα επιχειρηματικό και οικονομικό γεγονός, ενώ δεν έχουν θέση πολιτικά ψεύδη, πολιτικές υποσχέσεις και ‘πολιτικάντικες’ συμπεριφορές.

«Δεν μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ένα διαρκές έγκλημα κατά της πόλης. Τα συνήθη ψέματα των πολιτικών που έρχονται στην Θεσσαλονίκη, δημιουργούν τεράστια προβλήματα και προκαλούν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών για κάθε θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες», τονίζει.

«Ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένουμε ότι στην Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έχουν θέση πολιτικά ψεύδη, πολιτικές υποσχέσεις και ‘πολιτικάντικες’ συμπεριφορές δεκαετιών. Σαφώς και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να επισκεφτούν τους χώρους της Εκθέσεως. Ως επιτηδευματίες, ως ενεργά μέλη του οικονομικού γίγνεσθαι, ως πολίτες και όχι ως ‘πολιτικάντηδες’», καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή