Ελληνική Λύση: Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση

by Times Newsroom 1
Share this

Με αφορμή την παρουσία του «Oruc Reis» εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και νότια του Καστελόριζου , αλλά και την αντίδραση της Αθήνας, η Ελληνική Λύση εξαπολύει πυρά στην κυβέρνησης, σημειώνοντας πως «φαίνεται ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση με τους χθεσινούς της χειρισμούς στην παρουσία του τουρκικού σκάφους εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται σε “βέρτιγκο”».

«Με συνεχή ψέματα και μισές αλήθειες έχει χάσει το “παιχνίδι”, αφού ούτε οι καιρικές συνθήκες ήταν άθλιες όπως έλεγε, ούτε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος έφυγε από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα», αναφέρει.

Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει «τα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία ΜΜΕ και την κυβέρνηση, ότι λένε ψέματα καλύπτοντας την ανεπάρκεια του πρωθυπουργού και των υπουργών»

«Αν δε μπορούν, να φύγουν τώρα και προσφυγή στις κάλπες άμεσα. Δεν θέλουμε να δούμε νέα “Ίμια”. ΥΓ: Σε λίγο θα πέσουν Τούρκοι αλεξιπτωτιστές στην Αθήνα και θα πούμε ότι τους έφερε ο αέρας…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή