Έλον Μασκ: Ανέπτυξε λογισμικό που θα προωθεί τα tweets του παντού – Έξαλλος που ο Μπάιντεν τον ξεπέρασε

Δραστικά μέτρα παίρνει ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, ώστε τα δικά του «τιτιβίσματα» να λαμβάνουν μεγαλύτερη δημοσιότητα σε σχέση με οποιουδήποτε άλλου χρήστη.

by Times Newsroom

Για αρχή, ο Μασκ, εξοργισμένος που τα tweets του για το Super Bowl γνώρισαν μικρότερη διάδοση από αυτά του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, απείλησε να απολύσει όλους τους μηχανικούς του Twitter. Σε δεύτερο χρόνο και με πιο ψύχραιμη διάθεση, ο μεγιστάνας διέταξε την ανάπτυξη ενός λογισμικού, που θα προωθεί τις αναρτήσεις του επιθετικά στους χρήστες.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα στο οποίο η ομάδα «Φιλαδέλφεια Ιγκλς» αντιμετώπισαν τους «Κάνσας Σίτι Τσιφς», ο Τζο Μπάιντεν ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με την «Πρώτη Κυρία», Τζιλ Μπάιντεν να υποστηρίζει τους «Αετούς», ενώ ο Μασκ πανηγύρισε για την ίδια ομάδα σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί.

Το tweet του Αμερικανού προέδρου συγκέντρωσε περίπου 29 εκατομμύρια αντιδράσεις, ενώ η ανάρτηση του Μασκ μόλις 9 εκατομμύρια. Αναστατωμένος, ο 51χρονος ηγέτης του Twitter απείλησε όλους τους μηχανικούς με απόλυση, προτού τους «στρώσει» στη δουλειά για να φτιάξουν το λογισμικό που θα τον αναβαθμίσει.

Η ομάδα του Έλον Μασκ ανέπτυξε τελικά έναν αλγόριθμο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πρώτα τα τιτιβίσματα του Μασκ και εν συνεχεία όλων των υπολοίπων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com