Έμα Τόμσον: Στα 62 της γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή, βγήκε από τη safe zone της και αγάπησε το σώμα της

Η πρόκληση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η ηθοποιός

by Times Newsroom

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη προχώρησε η Έμα Τόμσον η οποία παραδέχθηκε πως αγάπησε το σώμα της στα 62 της χρόνια όταν χρειάστηκε για λογαριασμό ταινίας που πρωταγωνιστούσε να γυρίσει την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της, γεγονός που όχι μόνο την έβγαλε από τη safe zone της αλλά την έκανε να αγαπήσει και το σώμα της.

Η 63χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε στην Έμμα Μπάρνετ του BBC και αναφέρθηκε στον «αγώνα» της να αγαπήσει την εικόνα της, μέσω των ρόλων που της έχουν δοθεί.

Όπως δήλωσε, η τελευταία της ταινία «Good Luck To You Leo Grande», στην οποία υποδύεται μια 55χρονη χήρα που προσλαμβάνει έναν ζιγκολό για να εξερευνήσει νέες απολαύσεις, την έκανε να «βγει από την safe zone της».

Η Έμα Τόμσον παραδέχθηκε πως δεν απολαμβάνει την εικόνα του γυμνού κορμιού της όμως η συγκεκριμένη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ πριν στην καριέρα της. Οι συνεργάτες της, ήταν αυτοί που όχι μόνο δεν της δημιούργησαν άγχος, το αντίθετο, τη βοήθησαν στο να φέρει εις πέρας τις σκηνές που περιλάμβαναν γυμνό.

«Κάναμε πρόβες και ξαφνικά, μια μέρα η Σόφι μας έβαλε να κάτσουμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί και να βγάλουμε τα ρούχα μας. Έτσι, καθόμασταν γυμνοί όλοι μαζί και μιλούσαμε για σώματα, για το τι μας άρεσε πάνω μας και τι όχι. Αν και φαινόταν πολύ δύσκολο στην αρχή, γιατί δεν αγαπώ ιδιαίτερα το σώμα μου, τελικά δεν ήταν», είπε αρχικά.

Αυτός που την βοήθησε ιδιαίτερα να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές της εκτός από τη σκηνοθέτρια, Σόφι Χάιντ, ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Ντάρυλ ΜακΚόρμακ.

«Εμπιστεύτηκα τον Ντάρυλ. Ήξερα ότι δεν θα είναι επικριτικός, δεν είναι έτσι σαν άνθρωπος. Και η Σοφ το ίδιο, οπότε, αφέθηκα. Ωστόσο, ήμασταν τόσο ειλικρινείς για τα πράγματα που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν πάνω μας, που αυτό το πράγμα ήταν πολύ βοηθητικό για εμένα. Αν και οι σκηνές αυτές συνήθως είναι λίγο “επιθετικές“, η Σόφι κατάφερε να κάνει το γύρισμα όπως έπρεπε, χωρίς υπερβολές, αλλά με ειλικρίνεια», εξήγησε η Έμα Τόμσον.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Good Luck To You Leo Grande» έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου στη διαδικτυακή πλατφόρμα του δικτύου Hulu.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com