Εμανουέλ Μακρόν: Καλλιτέχνης βρίζει χυδαία τον γάλλο πρόεδρο από τη σκηνή

Το 2018, ο ίδιος καλλιτέχνης είχε εξαπολύσει ανάλογη επίθεση και στον -τότε- αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ

by Times Newsroom

Xαμός έχει γίνει στη Γαλλία τις τελευταίες ώρες, μετά την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Γαλλοαμερικανός τραγουδιστής, Marc Rebillet, γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, από τη σκηνή του Φεστιβάλ Μουσικής στη Γαλλία, εναντίον του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «Μακρόν είσαι μ*» και «Μακρόν γ*» προκάλεσε κύμα αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο Τουκέ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγα λεπτά μετά το υβρεολόγιο επί σκηνής, ο γάλλος πρόεδρος, έφτασε στη συναυλία συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Μπριζίτ.

Στο Instagram, ο Marc Rebillet παραδέχτηκε τις πράξεις του -χωρίς όμως ίχνος μετάνοιας-, λέγοντας μάλιστα ότι «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους».

Κατήγγειλε επιπλέον τους διοργανωτές ότι προσπάθησαν να «κλείσουν» το μικρόφωνο του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, ο διευθυντής του Φεστιβάλ, πράγματι προσπάθησε να διακόψει τη συναυλία όταν ακούστηκαν οι χυδαίες εκφράσεις.

Ανάλογες αντιδράσεις είχαν και άτομα από το κοινό, τα οποία ενοχλήθηκαν σφοδρά από τα σχόλια. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ακροάτρια πέταξε το περιεχόμενο του ποτού της στο πρόσωπο ενός μέλους της ομάδας του μουσικού.

Το 2018, ο ίδιος καλλιτέχνης είχε εξαπολύσει ανάλογη επίθεση και στον -τότε- αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή