Εμπρηστικός ο Τσαβούσογλου: Αξιολύπητη η Ελλάδα – Φλυαρεί και εκτοξεύει μίσος

Νέα επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο TVNET, αξιολύπητη που ζητιανεύει βοήθεια από άλλες χώρες

by Times Newsroom

Νέα επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο TVNET, αξιολύπητη που ζητιανεύει βοήθεια από άλλες χώρες.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι η Τουρκία γίνεται παγκόσμιος παίκτης και κερδίζει την εκτίμηση όλων» τόνισε ο Τσαβούσογλου και κατηγόρησε την Αθήνα ότι άρχισε να φλυαρεί και να εκτοξεύει μίσος, ξεχνώντας ότι οι Τούρκοι στρατιώτες κάποτε έριξαν τους Έλληνες στη θάλασσα.

«Όποιος ιππεύει στραβά, πέφτει γρήγορα. Μην λέτε συνέχεια ότι πίσω μου είναι οι ΗΠΑ και πίσω μου η ΕΕ. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Έχετε μπροστά σας μια δυνατή Τουρκία. Γι αυτό σας λέμε «καλημέρα» (στα ελληνικά). Ξυπνήστε από αυτό το όνειρο, δεν θα σταθεί κανείς πίσω σας» πρόσθεσε.

«Υποστηρίζουν ότι η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα με τη ρητορική, άρχισαν τις προκλήσεις πιστεύοντας ότι έχουν στο πλευρό τους τις ΗΠΑ» σημείωσε.

Κατηγόρησε επίσης την Ελλάδα ότι θέλει σύγκρουση και όχι ειρήνη θέτοντας θέμα αποστρατιωτικοποίησης, ενώ δήλωσε ότι στη Θράκη υπάρχει καταπίεση και όχι θρησκευτική ελευθερία.

Τέλος, προειδοποίησε ότι η Τουρκία θα κάνει έρευνες, γεωτρήσεις και εμπόριο. «Θα προστατεύσουμε τη χώρα μας, ακόμη κι αν ο κόσμος σταθεί απέναντί μας» συμπλήρωσε. «Όποιος και να απειλεί την Τουρκία, ισχύει το “θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα”».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com